1. DAN

Danes, 3. 6. 2024, smo prispeli v Zambratijo, Najprej smo opravili preizkus plavanja, nato se kopali in gradili peščene gradove. Za lažji spanec smo se odpravili na pohod, za nagrado pa si privoščili slasten sladoled. 

2. DAN

Drug dan smo odšli na plažo, kjer smo utrjevali plavanje. Popoldan smo se igrali na bližnjih igralih, zvečer pa odigrali tekmo “med dvema ognjema” z učenci OŠ Miška Kranjca. Naši učenci so se odlično odrezali kot igralci in navijači. Po tekmi smo še zaplesali, peli in igrali nogomet. 

3. DAN

Tretji dan je bil za nas pester in zabaven. Dopoldan smo se z vlakcem odpravili v Umag, kjer nas je pričakala ladjica, na kateri so lahko otroci opazovali morsko dno. Popoldan smo se odpravili na plažo, tam smo plavali in skakali s pomola. Zvečer pa smo ponovno odigrali tekmo proti OŠ Miška Kranjca, tokrat v nogometu. 

4. DAN

Danes je bilo na sporedu ocenjevanje znanja plavanja in podelitev bronastih, srebrnih in zlatih delfinov. Popoldan smo ustvarjali spominke iz kamenčkov, zvečer pa uživali ob talentih naših učencev na prireditvi “Pokaži, kaj znaš”. Pred spanjem smo še skupaj zapeli in zaplesali. 

(Skupno 1.322 obiskov, današnjih obiskov 3)
Dostopnost