Ko smo v ponedeljek prispeli v CŠOD Trilobit na Javorniškem rovtu, nas je pričakala zimska idila. To smo takoj tudi izkoristili in se odpravili na sneg, kjer smo spoznavali osnove teka na smučeh.

V torek smo izvedli zimski pohod in po treh urah hoje je bil največji užitek skotaliti se po hribu navzdol. Seveda so nas učitelji CŠOD-ja dobro opremili za hojo po snegu z gamašami. Zvečer smo se pozabavali in nasmejali ob družabnih igrah, kjer smo sodelovali vsi. Ker je bil za nami dolg in naporen dan z veliko novimi izkušnjami in zanimivostmi, smo le še popadali v postelje.

Danes nas je zjutraj zbudilo sonce. Po zajtrku smo se podali na zasnežen travnik, kjer smo trenirali tek na smučeh. Sedaj smo že skoraj pravi profesionalci. Najpogumnejši pa so se preizkusili tudi na planiški velikanki, pardon “travniškem kuclju”, ki ga je pripravil učitelj Tadej.

Popoldan pa nas je čakal pravi izziv. S kanuji smo namreč odveslali na sredino jezera s 3 stopinjami celzija. Zelo adrenalinsko. Poleg tega smo tudi skoraj vsi priplezali do vrha plezalne stene.

Ker pa slike povedo več kot tisoč besed, več v spodnji galeriji.

Od nas do vas 😉

(Skupno 763 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost