Kot pravi pesnik Pavček: »Sreča je, ko se delo dobro opravi.« Tako nekako bi lahko ubesedili naše občutke po zaključku Šolske tržnice, ki je bila prvi tovrstni dogodek v štiriintridesetletni zgodovini šole. 23. maja, smo si namreč privoščili barvit, ustvarjalen, nakupovalen, kulinaričen, družaben, dobrodelen in »sreče-lovski« torek. Žgoče sonce je presenetila nevihta in tako smo prizorišče dogajanja v zadnjem hipu spretno preselili v notranjost šole. Pisane stojnice in pestro dogajanje na odru, so kljub čemernemu vremenu privabile lepo število obiskovalcev. Zbrani prispevki ob prodaji izdelkov in tombolskih kartic pa so bili namenjeni šolskemu skladu. In še enkrat znova smo si dokazali, da vzdušje in zgodbe o uspehu kreiramo ljudje, SKUPAJ, z roko v roki. Tako še tak »nemogoče« postane mogoče. Prijetno, zabavno in vredno je bilo biti del te, torkove zgodbe. 1. Šolska tržnica je vsekakor dogodek, ki zasluži svojo nadaljevanko – da postane tradicionalna torej. Vabljeni k ogledu foto – galerije!

Besedilo in fotografije prispevala
Barbara Čampa

PA ŠE BESEDA RAVNATELJICE …
Spoštovani starši in sodelavci, dragi učenci in ostali gostje, ki ste se udeležili naše šolske tržnice, ter sponzorji in donatorji!

Skupaj z vami nam je uspelo. Zahvaljujem se vam za vašo podporo in sodelovanje pri izvedbi akcije – ŠOLSKA TRŽNICA. Lahko bi rekla: »Nič nas ne sme presenetiti!» … Niti slabo vreme ne, saj smo se kljub temu zelo dobro znašli in dogodek odlično zaključili. Na vaših obrazih je bil smeh, v srcih pričakovanja. Vsaka izmed stojnic je ponujala najboljše. Iskreno smo se veselili nagrad, dobitkov, ročnih izdelkov, piškotov, kokic, palačink in rastlin, ki bodo nam in vam krasile vrtičke in balkone. Pika na i je bila tombola (čestitke nagrajencem) in modna revija, na kateri so učenci skupaj z učiteljicami pokazali obilo kreativnosti. Bili smo zelo EKO in si prislužili tudi podpis EKO listine. Vse je bilo skrbno pripravljeno. Začutila sem, da iz nas in vas še veje ustvarjalnost in kar največ pomeni spoštovanje vrednot, kamor sodi tudi dobrodelnost.
Še enkrat najlepša hvala … In: »Lepo je deliti veselje!«

S spoštovanjem,
Damjana Korošec, ravnateljica

P. S.: Naj vam z veseljem izdam, da smo zbrali zavidljiv znesek (2.819,40 eur), ki bo oplemenitil naš šolski sklad. Hvala!

Sponzorji oz. donatorji našega dogodka so bili:

• SCANDO Turizem, turistična agencija Domžale – glavna nagrada – Gardeland za 2 osebi
• Gostilna in pizzerija Jurman -6x burger
• Drevesnica STUDENEC – sadike
• Cvetličarna CVET Fužine – sadike rožic
• Moja kmetija, Fužine – bio kmetijski izdelki
• Agrolit Zalog, prodajalna Vrtiček, Polje – tekoča naravna gnojila
• Frizerski salon M&B – 2x moško striženje
• ZOO AMEBA Fužine – hrana za male živali
• Žensko košarkarsko društvo LEDITA – športne majice, hlačke, kape
• Športni center GEPARD – športne majice za mlajše

                 <3 Srčna hvala, ker ste podprli naše napore <3

(Skupno 631 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost