Spoštovani starši!

»Vse življenje se učimo, nihče pa nas ni naučil, kako se učiti.«

Učenja se velikokrat lotevamo na popolnoma napačen način in to je razlog, da kljub temu da učenju posvetimo veliko časa, nismo dovolj uspešni.

Da bomo lažje in učinkoviteje pristopili k temu, vas vabim na  predavanje o Učinkovitem učenju in pomnjenju.

Predavanje bo spletno, preko povezave, ki vam (vsem staršem) jo bom poslala dva dni pred izvedbo. Potekalo bo 15.12.2021 od 18.00  do 19.30.

Udeležba je brezplačna.

VLJUDNO VABLJENI

 

Najnovejša dognanja nevrologije in psihologije učenja kažejo, da so do sedaj priporočeni načini učenja pogosto popolnoma napačni in se ne ujemajo s tem, kako delujejo naši možgani. Medtem ko je pri manjši količini gradiva še možno dosegati dobre učne rezultate z načini učenja, ki niso v skladu z delovanjem naših možganov, je ob večji količini znanja, to vedno težje.

Udeleženci bodo na predavanju spoznali principe in zakonitosti učinkovitega učenja. Predstavili bomo konkretna navodila, kako na podlagi teh spoznanj strukturirati učenje ter katere metode učenja uporabiti, da bodo učenci dosegli čim boljše rezultate in da bodo v proces učenja vključeni vsi učni tipi. Na koncu predavanja bomo predstavili nekaj načinov, kako premagati tremo pred ocenjevanjem.

___________________________________________________________________________

Predavanje je primerno tudi za učence 8. in 9. razreda.

Delavnico bo vodila Jana Pertot Tomažič, prof. slovenskega jezika, NLP Trener,  NLP Coach Praktik in Points of You trener.

(Skupno 57 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost