V torek, 26. 1. 2021, se v šolske klopi vračajo učenci 1. do 3. razreda, učenci od 4. do 9. razreda  pa nadaljujejo z delom na daljavo.

Jutranje varstvo bo za učence 1. triade organizirano od 7. ure naprej. Vstopa se na glavnem vhodu šole. Starši prvošolce pripeljejo do vhoda, kjer jih prevzame koordinator Matjaž. Na vhodu si razkužijo roke, koordinator pa jih pospremi do razreda, kjer je jutranje varstvo.

Učence bomo v jutranje varstvo sprejemali do 7. 45. Sicer naj pridejo učenci v šolo ob 8. 10, kjer jih bodo pred glavnim vhodom prevzeli razredniki in jih odpeljali v matične učilnice, saj bo pouk potekal v mehurčkih (oddelki se ne družijo med seboj). Garderob še ne bodo uporabljali, zato bodo obutev zložili pred razredom, oblačila pa odnesli v razred.

Pouk bo potekal v matičnih učilnicah. Učenci med poukom, v razredu ne nosijo mask. Povsod drugod (hodniki, sanitarije, odhod na kosilo…) Sproti si umivajo in razkužujejo roke. Tudi učitelji-ce bodo skrbele, da upoštevamo navodila za preprečevanje širjenja COVIDa.

Prehrana bo organizirana za vse učence 1.-3. razreda, po ustaljenem seznamu prijavljenih. Malicajo v razredih, kosilo imajo v jedilnici po razporedu:

1.r…..11.30,   2.r….12.00,   3.r….12.30

Prijavljeni učenci(4.-9.r), ki so prevzemali topli obrok na OŠ MK  (regresirano prehrana)  pridejo v našo šolo na kosilo v času od 13.00 do 13.30. ure. V ponedeljek, 25.1.2021, kosilo prevzamejo še na OŠ MK.

Zaradi organizacije vzgojno-izobraževalnega procesa v  naslednjem tednu, vas prosimo, da do nedelje 24.1.2021, do 18.00 ure svoji učiteljici sporočite, ali vaš otrok potrebuje jutranje varstvo. Napišite tudi uro, kdaj ga boste pripeljali v šolo. Prav tako napišite, ali vaš otrok potrebuje podaljšano bivanje, ki ga zaključujemo ob 16. uri. Otroke boste lahko prevzeli ob  polni uri: 14.00, 15.00  in 16.00 uri. Napišite, katera izmed ur vam ustreza za odhod otroka domov. Napišite tudi, če bo otrok hodil domov po kosilu.

Prosimo vas, da se ur, ki jih boste izbrali za otrokov odhod domov, držite.

Hvala za razumevanje.

Naj vas ne skrbi, vse bo v redu. Se že veselimo srečanja!
Damjana Korošec, ravnateljica

(Skupno 370 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost