Včeraj nas je zjutraj pričakalo veliko lepše vreme in vsi nadebudni smučarji smo se z veseljem odpravili na smučišča. Nadaljevalni skupini sta odšli v Kranjsko Goro, začetne skupine pa so pilile znanje v Planici. Vsi so zelo napredovali in tako smo danes že vsi odšli v Kranjsko Goro, na smučišče Velika dolina.

Včeraj popoldan pa so se učenci preizkusili tudi v teku na smučeh in vsi so z veseljem hodili/tekli po sodobnem nordijskem centru v Planici. Po večerji pa smo bili spet športno aktivni in se med drugim pomerili tudi v namiznoteniškem turnirju.

Danes popoldan smo odšli v Tamar in uživali v zelo lepem zimskem pohodu. Sneg povsod okoli nas, svetlikanje gora obžarjenih s soncem, škripanje pod nogami in idilična alpska koča na cilju – zimska pravljica.

Zdaj pa se učenci po sobah pripravljajo za zaključni večer. Nas vse zelo zanimajo njihove točke, ki jih bo pripravila vsaka soba. Po zadnji noči pa nas jutri čaka še zaključno tekmovanje v alpskem smučanju in spretnostnem poligonu. Po kosilu pa nazaj na Fužine, čeprav mi je že veliko učencev reklo, da bi bili tukaj še vsaj en teden. Načeloma naj bi bili v Ljubljani okoli 15h. Novico o odhodu pa bom objavil na tej internetni strani, ko bo poln avtobus otrok, učiteljev in opreme speljal iz Planice.