Decembrski koncert je dogodek, ki ga vsako leto težko pričakujemo. Predstava, ki nas vedno znova poveže, vpreže, zaveže, predvsem pa napolni. Je super uvertura, preden se prepustimo prazničnemu vzdušju za domačimi durmi. In v čem smo lahko uživali letos?

V uri in pol programa se je nanizalo, reci in piši, 20 pevsko – instrumentalnih, plesnih in ena specialna športna točka  Pluli smo med zares raznovrstnimi žanri: moderno pop, hiphop sceno, klasično glasbo, slovenskimi popevkami, dalmatinskim melosom, slovensko narodno glasbo, beatboxom, rockom, rap-om ter seveda božično-novoletnim repertoarjem. Zato še enkrat bolj upravičeno: predstava z dušo – za dušo. In to v pravem pomenu besede.
Naša šola že vrsto let pripravlja decembrski koncert v dobrodelnem duhu z mislijo na ljudi v stiski. Tudi tokrat smo namesto vstopnine, v plemeniti namen, zbirali živila z daljšim rokom trajanja.

Spoštovani in dragi vsi skupaj! Naj vam zaupamo, da smo na letošnjem koncertu s skupnimi močmi napolnili do sedaj rekordnih 42 škatel !! Prevzeli jih bodo predstavniki Zveze prijateljev mladine Moste – Polje in jih namenili ljudem v stiski. IZ SRCA HVALA VSEM, KER STE DELILI.

In seveda srčna hvala vsem številnim nastopajočim učencem naše šole ter njihovim predanim mentorjem! Zlati ste in ponosni smo na vas, ker ste nam omogočili čarobno decembrsko predpraznično doživetje. Naši posebni gostje pa so poskrbeli za to, da smo bili deležni še dodatnih užitkov in presenečenj. V čast nam je in hvala, da ste svoje talente delili z nami: klavirski virtuoz Urban Stanič, »Mulci izpod daljnovodov« (Mala šola rocka iz OŠ Vižmarje-Brod), pevka Maja & kitarist Coby, košarkar Milan Klepo in pa tako težko pričakovani raper Nipke. Hvala, ker ste s svojo prisotnostjo podprli naša prizadevanja.

Vabljeni k ogledu foto utrinkov…
Besedilo in fotografija:
Barbara Čampa